Προβολές ταινιών από 5/10 μέχρι και 26/10

Κάθε Πέμπτη στις 20.00 στο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πέμπτη 5/10

Ένας Χωρισμός (2011)

Δραματική 2011 | Έγχρ. | Διάρκεια: 123′

Ιρανική ταινία, σκηνοθεσία Ασγκάρ Φαραντί με τους: Σαχάμπ Χοσεϊνί, Λεϊλά Χατάμι, Πέιμαν Μοάντι

Ο Ναντέρ και η Σιμίν διαφωνούν για το αν πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους στο Ιράν και σκέφτονται να χωρίσουν. Αναγκασμένος να βρει μια γυναίκα να προσέχει τον πατέρα του που πάσχει από Αλτσχάιμερ, ο Ναντέρ θα βρεθεί ξαφνικά μπλεγμένος σε μια μοιραία παρεξήγηση.

 

Πέμπτη 12/10

Τα Μυαλά μας Πίσω (2007)

Reclaim Your Brain – Free Rainer

Δραματική 2007 | Έγχρ. | Διάρκεια: 120′

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Χανς Βαϊνγκάρτνερ με τους: Μόριτζ Μπλάιμπτροϊ, Έλσα Σουλτζ Γκάμπαρντ, Μίλαν Πέσελ

Ένας μετανοημένος τηλεοπτικός παραγωγός και μια εξοργισμένη πρώην κολυμβήτρια ξεκινούν τηλεοπτική επανάσταση. Μαζί με μια ομάδα ανέργων πειράζουν τα “μηχανάκια” της τηλεθέασης, προσφέροντας μεγαλύτερα νούμερα στις ποιοτικές εκπομπές και ρίχνοντας στα εμπορικά τάρταρα τα reality shows.

 

Πέμπτη 19/10

Το αλάτι της γης (2014)

Ντοκιμαντέρ 2014 | Έγχρ. | Διάρκεια: 110′

Γαλλοβραζιλιάνικη ταινία, σκηνοθεσία Βιμ Βέντερς, Ζουλιάνο Ριμπέιρο Σαλγάδο

Η ζωή και το έργο του κορυφαίου Βραζιλιάνου φωτογράφου και οικολογικού ακτιβιστή Σεμπαστιάο Σαλγκάδο, ο οποίος έχει απαθανατίσει με μοναδικό στιλ τη ζωή των κατοίκων σε απρόσιτες κι επικίνδυνες γωνιές του πλανήτη.

 

Πέμπτη 26/10

Fast food nation (2006)

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους: Κρεγκ Κινίαρ, Καταλίνα Σαντίνα Μορένο, Ίθαν Χοκ, Μπρους Γουίλις

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ μιας μεγάλης αλυσίδας φαστ φουντ, ύστερα από καταγγελία ότι τα μπιφτέκια τους περιέχουν περιττώματα, έρχεται σε μια συνοριακή πόλη για να ερευνήσει τις συνθήκες υγιεινής του εργοστασίου που τους προμηθεύει κρέας και που καθόλου τυχαία χρησιμοποιεί ως κύριο εργατικό δυναμικό Μεξικανούς λαθρομετανάστες. Μυθοπλαστική διασκευή ενός βιβλίου έρευνας του Έρικ Σλόσερ, γύρω από την πολιτική και υγιεινή των αμερικανικών φαστφουντάδικων.

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*